Teambuilding activiteiten nabij Turnhout

Op zoek naar een originele locatie voor teambuilding activiteiten nabij Turnhout? Op onze alpaca farm stel je jouw teamuitje helemaal zelf samen. Een teamuitje op onze alpaca boerderij is daarnaast een unieke ervaring. De deelnemers krijgen de kans om in contact te komen met deze prachtige dieren, terwijl ze tegelijkertijd werken aan hun teamspirit en samenwerking.

Invulling van de dag

Je kunt de dag geheel naar wens samenstellen bij ons. Daarbij kan ook echt alles. We hebben een inspirerende vergaderruimte met beamer ter beschikking, maar vinden vooral de balans tussen werk en ontspanning heel belangrijk. Denk aan een heerlijke wandeling met de alpaca’s, gevolgd door een heerlijke picknick, high tea of andere maaltijd. Daarnaast kan de teamspirit wat opgevoerd worden door diverse FikFak spellen. Bij Alpaca Hoogstraten passen we ons geheel aan naar jouw wens. We denken graag met je mee maar staan ook altijd open voor nieuwe ideeën!

Een sterker team

Naast het werken met de dieren, zullen er ook activiteiten zijn waarbij de nadruk ligt op teambuilding. Denk aan een leuke workshop of competitieve spellen van FikFak. Deze activiteiten zorgen ervoor dat de deelnemers leren samen te werken en te communiceren, in een unieke en inspirerende omgeving! Een teambuilding activiteit op onze alpaca boerderij in de regio Turnhout is een geweldige manier om even weg te komen uit de drukte van de stad en te genieten van de rustige omgeving van de boerderij.

Neem contact met ons op!

We staan te popelen om je te ontvangen op onze alpaca boerderij! Wil je meer informatie of alle mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?