Teambuilding met alpaca’s

Originele teambuilding, schooluitstap, vrijgezellen? Kom dan eens alpaca’s bezoeken! Op onze farm kun je jouw dag helemaal zelf samenstellen met één of meer van onze activiteiten, voor een custom-made teamuitje.

bezoek enkel op reservatie
het hele jaar door geopend

Onthaasten en Plezier Tussen Alpaca’s

Verbinden met elkaar, met de natuur, met onze dieren en ontkoppelen van de buitenwereld. Dat staat bij ons centraal tijdens een teamactiviteit. Daarom denken we graag met jullie mee over de invulling. Voeder onze dieren en kom alles te weten over onze 24 alpaca’s, lama, 4 mini-ezels, en 4 honden. Kom samen wandelen met alpaca’s. Laat je verwennen met een lekkere lokale picknick als ontbijt, brunch of lunch. Sluit af met een toffe groepsfoto.

STEL JOUW IDEALE DAG SAMEN

Meestal combineren we verschillende activiteiten tijdens een alpaca teambuilding. Zo kan je dag bijvoorbeeld starten met een super interessante meet & greet gevolgd door een smakelijke lokale lunch, een rustgevende wandeling in het bos en om te eindigen nog een drankje in de alpacaweide.

INSPIRERENDE WERKPLEK

Daarnaast bieden wij ook de ruimte om productief te werken. Onze farm is gevestigd in de tuin van een voormalig klooster. De kloosterzolder biedt een inspirerende vergaderruimte met beamer. Zo creëeren we een pico bello balans tussen werk, rust en ontspanning. Samen vullen we de dag in naar jouw wensen.

ORIGINELE SCHOOLUITSTAP

Naast onze didactisch interessante meet & greet en/of alpaca tour, voorzien wij met plezier nog een andere klasactiviteit die binnen het thema rust, boerderij, dieren & natuur past, zoals bijvoorbeeld een puzzelzoektocht in het bos. Klassen mogen bij ons ook hun eigen picknick nuttigen voor of na de excursie.

Mail, WhatsApp of bel ons voor een buitengewone dag op onze alpacaboerderij!

Impressie

MOMENTEN VASTGELEGD

Vragen?

Neem Contact op met ons

Iets gevonden tussen onze activiteiten of zelf nog een fantastisch idee? Wij staan te popelen om jullie te ontvangen! Klik snel door naar onze contactpagina en reserveer jouw alpacatime.

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?