bezoek enkel op reservatie
het hele jaar door geopend

Activiteiten

Op uitje met de Alpaca’s

Alpaca Glamping

Ben jij toe aan een heerlijk ontspannen glamping weekend tussen de alpaca's? Ontdek dan de alpaca glamping bij Epic Alpaca Farm! Kom onthaasten en overnachten in onze gezellige en fancy lodgetent. Enkel jij en je gezelschap, helemaal privé en middenin de natuur. Wist je dat er maar 1 glampingtent op de hele boerderij is? Je enige buren zijn dus onze alpaca's, mini-ezels, konijnen en honden.

Alpaca Tour

alles over alpaca’s – voederen – wandelen – genieten

Alpaca Meet & Greet

alles over alpaca’s – voederen – genieten

Alpaca Picknick / BBQ / Borrel

Ga voor de ultieme alpacabeleving en combineer een alpaca meet & greet of een alpaca tour met een picknick, barbecue of borrel tussen de alpaca’s.

Teambuilding met alpaca’s

Originele teambuilding, schooluitstap, vrijgezellen? Kom dan eens alpaca’s bezoeken! Op onze farm kun je jouw dag helemaal zelf samenstellen met één of meer van onze activiteiten, voor een custom-made teamuitje.

Alpaca Kinderfeestje

Wil je graag een verjaardagsfeestje met alpaca’s? Onze boerderij is de perfecte locatie voor een kinderfeestje waar kinderen kunnen genieten van de natuur en het gezelschap van onze lieve alpaca’s, mini-ezels, Italiaanse berghonden en konijnen. Het droomscenario voor elke dierenliefhebber!

Alpaca Project

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?