Kinderfeestjes in Hoogstraten

Welkom op onze Alpaca Farm in Hoogstraten! Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke locatie voor jouw kinderfeestje in Hoogstraten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze Alpaca Farm biedt een prachtige omgeving voor kinderen om te spelen en te ontdekken waar de alpaca’s zeker de show zullen stelen!

Onbezorgd feesten tussen de dieren

Onze boerderij is ideaal voor kinderfeestjes in Hoogstraten, waarbij we alles hebben om de kinderen te vermaken en te verwennen. Wij bieden diverse activiteiten, zoals het voeren van de alpaca’s, knuffelen met onze mini-ezels en Italiaanse berghonden en nog veel meer! Onze boerderij is een kindvriendelijke omgeving waar de kinderen zich kunnen uitleven en onbezorgd kunnen spelen.

 

Naast de activiteiten op de boerderij is er ook tijd voor de feestactiviteiten. Denk aan het uitpakken van kadootjes en een heerlijke cupcake! Wij zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer, zodat de jarige goed kan feesten en ravotten met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Perfecte kinderfeestje in Hoogstraten

Onze boerderij ligt ideaal gelegen voor kinderfeestjes in Hoogstraten, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor jou en de kinderen. Wij zorgen ervoor dat jij en de kinderen een veilige en gezellige omgeving hebben, zodat jullie kunnen genieten van het kinderfeestje zonder zorgen.

Vier jij jouw kinderfeestjes in Hoogstraten bij ons?

Maak van jouw kinderfeestje een onvergetelijke ervaring op onze Alpaca Boerderij in Hoogstraten. Wij garanderen een unieke en ontspannende ervaring voor kinderen, waar ze de alpaca’s kunnen ontmoeten, de natuur kunnen ontdekken en plezier kunnen hebben met vrienden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze kinderfeestjes of om een reservering te maken.

Reserveren

Via WhatsApp: +32 492 48 77 39

Via mail: info@alpacahoogstraten.be

Betaling

6 kinderen: 180€

7 kinderen: 205€

8 kinderen: 230€

9 kinderen: 255€

10 kinderen: 280€

11 kinderen: 305€

12 kinderen: 330€

 

Bovenstaande prijzen zijn geldig op weekdagen (met uitzondering van feestdagen).

 

Supplement weekend / feestdag: 5 euro per kind

Supplement FikFak (+30 min): 7 euro per kind

 

In de prijs zijn water, 1 cupcake en 1 drankje per kind inbegrepen.

 

Bij laattijdige betaling van het voorschot wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Het resterende bedrag wordt CASH afgerekend, met de kaart betalen, tikke of Payconiq gaat niet. We vragen om gepast geld mee te nemen.

Toegankelijkheid

De weides zijn toegankelijk voor buggy’s en rolstoelgebruikers (met begeleiding).

Te laat, annuleren of verzetten

Kom je te laat, kunnen we het feestje niet laten uitlopen.

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen vooraf, verzetten tot 7 dagen vooraf.

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?