Alpaca vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest? Dan is een vrijgezellenfeest op onze alpaca boerderij echt iets voor jou! Onze boerderij is de perfecte locatie voor een vrijgezellen waar je kunt genieten van de natuur, diverse activiteiten, een heerlijke maaltijd en natuurlijk het gezelschap van onze prachtige alpaca’s.

Jouw perfecte feest

Een alpaca vrijgezellenfeest op onze boerderij biedt de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. Tijdens het feest kun je wandelen en knuffelen met de alpaca’s, mooie foto’s schieten en nog veel meer. Vul het feest aan met een high tea, gezellige barbecue of een workshop. Na een lange dag vol plezier en avontuur, kun je genieten van een hapje en een drankje terwijl je geniet van de prachtige omgeving en de gezelligheid van het vrijgezellenfeest. Heb je zelf een fantastisch idee? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Over onze alpaca boerderij

Op onze weide in Minderhout (Hoogstraten), een klein dorpje in de Kempen aan de grens met Nederland, staan onze alpaca’s vol spanning te wachten op jou. De boerderij is gegroeid vanuit onze droom, waar we jou graag in uitnodigen. Voor een onvergetelijk alpaca vrijgezellenfeest, of voor een van onze andere activiteiten.

Neem contact met ons op!

Een alpaca vrijgezellenfeest plannen? Wij denken graag met je mee om het perfecte feest te organiseren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We staan te popelen om je te ontvangen!

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?