Teambuilding met alpaca’s

Originele teambuilding, klasactiviteit, vrijgezellen? Kom dan eens alpaca’s bezoeken! Op onze farm kun je jouw dag helemaal zelf invullen, voor een custom made teamuitje.

Waarom teambuilding tussen de alpaca’s?

Gezellig borrelen, elkaar beter leren kennen, verbinden met elkaar, met ons, met de dieren en met de natuur. Dat staat bij ons centraal tijdens een teamactiviteit. We vinden het belangrijk dat de dag echt aansluit bij jullie groep. Daarom denken we graag met jullie mee over de invulling van de activiteit. Een aantal punten staan sowieso centraal. Samen wandelen, bijleren, lekker eten, alpaca’s voederen en afsluiten met een toffe groepsfoto.

Stel de perfecte dag samen

Meestal combineren we verschillende activiteiten tijdens een alpaca teambuilding dag. Zo kan je dag bijvoorbeeld starten met een (didactisch interessante) meet & greet gevolgd door lunch of eigen picknick, een wandeling, FikFak en om af te sluiten nog een drankje. Daarnaast bieden wij ook de ruimte en middelen om productief te werken op de farm. Zo hebben we een inspirerende vergaderruimte met beamer. We maken een perfecte balans maken tussen werk en ontspanning. We kunnen de dag geheel invullen naar jouw wensen, niks is te gek.

Schoolactiviteiten

Bij een schoolactiviteit blazen wij bij mooi weer ons springkasteel ook leven in en voorzien wij met plezier nog andere activiteiten die binnen het thema rust, dieren & natuur passen.

Mail, stuur of bel ons voor een zalige dag op onze alpacaboerderij!

Overtuigd?

Neem Contact op met ons

Iets gevonden tussen onze activiteiten of zelf nog een fantastisch idee?

Wij staan te popelen om jullie te ontvangen!

Klik snel door naar onze contactpagina en reserveer jouw alpacatime.

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?