OUR PACAS

ATIQ & TUTA

Atiq (°9 juli 2021) & Tuta (°4 augustus 2021)

SHELBY (°23 JULI 2020)

De clown van de bende en een van onze twee suri’s. Shelby is de laatste nakomeling van voormalig dekhengst Anson. Deze vinnige jongeheer staat ondertussen ook bekend als onze rastaman.

ANSON (°16 JUNI 2013)

Anson is de vader van Shelby en het oudste mannetje van de kudde. Hij is 7,5 jaar lang dekhengst geweest. Sinds hij onze alpacafamilie heeft vervoegd is hij gecastreerd, daarom mag hij nu ook bij de hembra’s en cria’s in de wei! Anson heeft een heel teruggetrokken karakter (in tegenstelling tot zijn zoon). Maar als …

ANSON (°16 JUNI 2013) Lees meer »

CHEWIE (°12 JUNI 2020)

De voorlopig jongste ruin op onze wei luistert naar de naam Chewie. Net zoals zijn grote zus Ziva kan je hem bij ons zien pronken met zijn prachtige witte vacht en zalig zachtaardig karakter. He’s got it all, dames.

LIENTJE (°19 JULI 2020)

De jongste fawn merrie van onze kudde heet Lientje. Mama Lumi mag enorm trots zijn op deze intussen gezellige en sociale jongedame. Yasmine is haar allerbeste vriendinnetje.

YASMINE (°20 MEI 2020)

In het begin was deze kleine spruit eerder schuw. Nu zien we dat ze he-le-maal onbolstert! Ze is het dochtertje van Balou en haar gezichtje is zooo schattig.

ZIVA (°20 JUNI 2019)

Ziva haar lief en rustig karakter valt meteen op. Dit witte prijsbeest is de meest relaxte alpaca van onze kudde en dat straalt ze ook uit. Kom met kinderen en je zal zien dat Ziva er op slag verliefd op is.

LUMI (°14 JUNI 2016)

Haar naam is een afkorting van lumière, wat licht betekent in het Frans. Je herkent haar aan haar lichtbruine kleur, ook wel ‘fawn’ genoemd in alpacatermen. Sinds juli 2020 is ze de trotse mama van Lientje en sinds juli 2021 ook van onze stoere hengst Atiq.

BALOU (°1 OKTOBER 2013)

Balou is onze oudste en leading lady en mama van Yasmine. Deze donkerbruine schone heeft een ietwat schuw karakter, maar is tegelijkertijd enorm nieuwsgierig. In de zomer van 2021 zette ze op onze eigen weide een volgend prachtig merrietje op de wereld, Tuta.

×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?