ALPACA KAMPDAGEN 2023-2024

00001
€37,50
Op voorraad
1
Productgegevens

In de herfst-, krokus- en paasvakantie nodigen wij ook dit jaar kinderen van de lagere school (5-11 jaar) uit voor onvergetelijke alpacadagen op onze alpacaboerderij in Minderhout. Wij vinden het enorm belangrijk dat kinderen buiten vertoeven, ook als het misschien wat frisser is, want ook dan biedt de natuur onze kinderen talloze voordelen.

Samen met twee super lieve en enthousiaste begeleiders helpt je kind dagelijks onze 20 alpaca's, 4 mini-ezels, 4 honden en 2 konijnen verzorgen en aandacht geven. We spelen buiten in de natuur, laten er onze creativiteit de vrije loop, picknicken in de verwarmde schuur, wandelen met alpaca's in het aanpalende bos, knutselen in thema en lassen dagelijks een zen-moment in.

In de herfstvakantie kan je inschrijven per dag. In de krokus- en paasvakantie schrijf je in voor drie opeenvolgende dagen.

De inschrijving is pas volledig nadat je betaald hebt én het inschrijvingsformulier hebt ingevuld. Dat kan je doen via deze link: https://forms.gle/x4Wa3AZBjbdENP8Q9

  • 's Middags smullen de kinderen van hun eigen lunchpakket.
  • Wij voorzien elke voormiddag een koek, elke namiddag een tas verse soep en de hele dag thee en water.
  • Zorg ervoor dat de kledij aangepast is aan het weer en aan een boerderij (slijk- en mestbestendige schoenen).
  • We raden aan om sowieso een regenjas mee te geven. Bij nat weer zijn reservekledij en -sokken ook geen overbodige luxe.
  • Het kamp gaat door van 9u tot 16u. Droppen kan ten vroegste vanaf 8u45 en ophalen tot ten laatste 16u15.
Bewaar dit product voor later
×

Whatsapp ons

× Heb je vragen?